Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode heeft u de mogelijkheid om de artikelen terug te zenden. In dat geval moet u contact opnemen via het e-mailadres: info@ihobbyfactory.com . Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de produkten niet beschadigd of gebruikt zijn, en indien mogelijk in de originele verpakking. Wij zullen, na akkoord, het te vergoeden bedrag binnen 30 dagen terugstorten op uw bank- of girorekening. De kosten voor het terugzenden van de produkten zijn voor uw rekening.

Ruilt u het artikel voor een andere kleur of artikel, dan worden er geen verzenddkosten in rekening gebracht.

U dient de bestelling bij ontvangst nauwkeurig te controleren, om na te gaan of de produkten aan de overeenkomst beantwoorden. U dient hierbij rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de op de internetsite afgebeelde produkten.

Als u een verkeerd artikel, een artikel met een fout of een verkeerd bezorgde bestelling ontvangt, dient u zo spoedig mogelijk binnen 14 dagen contact op te nemen via het e-mailadres: info@ihobbyfactory.com . Wilt u in dit mailtje duidelijk omschrijven wat het probleem is of een eventuele klacht motiveren. Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of door uw toedoen is beschadigd, dan hebben wij het recht om de geretourneerde producten te weigeren. Wanneer de retourzending terecht is, zullen wij het betreffende artikel vervangen en kosteloos verzenden. Mocht u geen vervanging willen hebben dan zullen wij het te vergoeden bedrag binnen 30 dagen terugstorten op uw bank- of girorekening.